Op 6 november 2019 een leuke, interactieve mindfulness workshop voor de gemeente Delft.  

Tijdens de El Cid week in Leiden heb ik op 14 augustus 2019 interactieve workshops gegeven met het thema: hoe om te gaan met stress en dit tijdens de eerste periode van het studentenleven: studeren en vrije tijd.

Tijdens de El Cid week in Leiden heb ik op 15 augustus 2018 interactieve workshops gegeven met het thema: hoe om te gaan met stress en dit tijdens de eerste periode van het studentenleven: studeren en vrije tijd.

Op 1 juni 2018 was er een nascholingsdag voor epilepsiezorgverleners en heb ik als ervaringsdeskundige workshops gegeven met het thema: Epilepsie en de impact op het leven, wat kan mindfulness hierin betekenen?.  

Op 4 april 2018 is het epilepsie voorlichtingsboek “Spiedie” voor kinderen van 3 tot 5 jaar verschenen. Wat heb ik hier met plezier aan meegewerkt! Voor meer informatie kijk dan op de site: Spiedie.

Stichting ZIE: ZorgIntensief & Epilepsie heeft me benaderd voor het schrijven van een artikel. Benieuwd? Dan kun je het hier lezen.

Vanwege de artikelen in het Leidsch Dagblad werd ik benaderd door Het Leids Universitair Weekblad Mare. Je kunt het hier bekijken.

Ik werd benaderd door het Leidsch Dagblad om me te bedanken voor het meewerken aan het plan van de prikkelarme kermis in Leiden. Voor meer informatie kun je hier doorklikken.

No Limits Network is een crossmediaal platform om een grens te verleggen voor mensen die hier op zoek zijn. Mensen die gevoelig zijn voor prikkels, kunnen niet altijd naar een kermis gaan. Als voorbeeld: mensen met epilepsie en dit erg jammer vinden. Aangezien ik in Leiden woon, werd ik benaderd om hier aan mee te werken en heb dit gedaan voor alle mensen die graag eens naar een prikkelarme kermis willen gaan!

Onlangs werd ik door mevrouw Smitsloo geïnterviewd over mijn levenswijze met epilepsie. Interview is 26 augustus 2017 geplaatst in het Leidsch Dagblad; je kunt het hier teruglezen.

Tijdens de El Cid week in Leiden heb ik op 16 augustus 2017 interactieve workshops gegeven met het thema: hoe om te gaan met stress en dit tijdens de eerste periode van het studentenleven: studeren en vrije tijd.

Hoezo Anders is een stichting die jongeren met een niet-zichtbare beperking of chronische ziekte wil helpen om makkelijker hun weg te vinden in de maatschappij. Aangezien dit mooi aansluit bij mijn eigen ervaring en Live in the Flow en de mogelijkheid was om hoofdredacteur te worden; heb ik ervoor gekozen om dit te doen.

In juni werd ik benaderd door het tijdschrift Noorderland Lifestylemagazine over Noord-Nederland met de vraag of ze mijn aanbod van mindfulness workshops op Schiermonnikoog (9-15 juli) zouden mogen publiceren. Wanneer je het leuk vindt; dan kun je het hier lezen.

Leuk om in de Buurtkrant van Leiden De put in de Oude Morsch te staan. Het interview kun je hier lezen.

In mei werd ik geïnterviewd door de Zenzoekers met de vraag hoe ik balans creëer in mijn dagelijkse leven. Ben je benieuwd naar dit interview; dan kun je het hier lezen!

“De Vereniging voor Mindfulness is een beroepsvereniging voor mindfulness professionals.” Dit betekent om op een andere manier met mindfulness te werken, denk hierbij aan: trainingen, begeleidingen en opleidingen. Om dit met elkaar te verbinden kan de kwaliteit op het gebied van mindfulness telkens verbeterd worden. Ook ik ben hier verbonden aan en via de agenda staan ook hier al mijn cursussen, workshops en lezingen zichtbaar. Voor iedereen die hier geïnteresseerd is, kijk maar eens op: de Vereniging Voor Mindfulness.


In augustus 2016, heb ik tijdens de EL CID introductieweek 2 lezingen gegeven aan de Faculteit Sociale Wetenschappen over het concept mindfulness. Dit was een Nederlandse lezing voor eerstejaars studenten voor de studie psychologie en een Engelstalige lezing voor studenten uit verschillende landen voor de masteropleiding psychologie. Erg bijzonder en interessant om dit te mogen doen. Wat mezelf inspireerde was om te zien dat de studenten actief meededen tijdens een concrete mindfulness oefening en antwoorden gaven op de vragen.