Vakantie

Verassing…. in de week van 24 februari tot en met 1 maart 2019 (voorjaarsvakantie) zal er een vakantie plaatsvinden in Tenerife… speciaal voor jullie allemaal! Het zal een combinatie zijn van yoga, mindfulness, workshops én vrije tijd. Behalve dat dit op een heerlijk eiland plaatsvindt: zon, zee, natuur, zal ik je laten ervaren wat yoga en mindfulness voor jou kan doen. Dit alles zorgt ervoor dat je – wanneer je weer terug bent in Nederland – meer vertrouwen hebt in je eigen lichaam, erachter komt wat jij soms nodig hebt in een periode van epileptische activiteit én weten waar jij van straalt….

 

Het is een vakantie voor 6 personen. Daarnaast is het mogelijk om samen met je partner, moeder/vader of belangrijke persoon te komen. Naast een fijne tijd, is het voor jullie een manier om je persoonlijk te ontwikkelen en om te weten wat mindfulness en yoga voor iemand met epilepsie kan doen. Als eerste zal er een intakegesprek zijn en verder zullen het groepssessies zijn. Natuurlijk dat je altijd voor een individueel gesprek naar me toe kunt komen.

Noteer het alvast in je agenda… Meer informatie volgt snel!

Kun je niet wachten of heb je een vraag dan kun je altijd contact met me opnemen. Via de telefoon: 06 34 12 82 15 of via de mail: anne.liveintheflow@gmail.com

 

(Visited 7 times, 1 visits today)