Groepscursus mindfulness

De mindfulness groepscursus bestaat uit 8 sessies van 2 tot 2.5 uur waarbij er telkens een ander thema aan bod komt. Er kunnen 5 tot 15 mensen aan deelnemen. Vast onderdeel is theorie, een concrete oefening, een meditatie, aandachtsoefening, eenvoudige bewegingsoefeningen en ervaringen uitwisselen en de les evalueren. Verder ontvang je een werkboek en begeleide meditaties en kun je hier thuis mee aan de slag. Je besteed iedere dag 30 tot 60 minuten aan oefeningen (lichaamsverkenning, mediteren). Hierdoor zal mindfulness aan het einde van deze cursus deel zijn van jouw leven.

Naast de mindfulness cursus biedt Live in the Flow ook een compassie training aan. Dit is een mooie vervolgcursus die veel toevoegt. Ben je benieuwd dan kun je hier wat meer lezen over de compassie training.

 

Tot slot: vergoeding vanuit de werkgever

Werkgevers zijn vaak bereid de kosten van een mindfulness cursus te betalen. Hiervoor zijn opleidings- en ontwikkelbudgetten én budgetten voor duurzaamheidsbevordering beschikbaar. Vraag altijd bij je werkgever naar de mogelijkheden voor een vergoeding.

Ben je benieuwd naar de datum voor de mindfulness cursus en/of de tarieven? Dit kun je hier vinden.