Over Live in the Flow

Anne 

Mijn naam is Anne en ik ben op jonge leeftijd begonnen met mindfulness en yoga. Dit omdat ik als 15-jarige epilepsie kreeg wat mijn leven totaal veranderde. Mindfulness en yoga hielpen mij toen om te dealen met dat wat op je pad komt. Mijn grootste levensles is om balans te houden tussen de geest en het lichaam. Mindfulness en yoga helpen me hierbij.

Jaren later ben ik me verder gaan ontwikkelen in mindfulness en yoga en heb ik de eerste opleidingen gevolgd. Dit omdat ik er enorm in geïnteresseerd was en meer wilde leren. Op dat moment kon ik me nog niet voorstellen om hier mijn werk van te maken. Ik studeerde immers International Studies. Het was toevallig dat ik binnen universiteit Leiden een mogelijkheid had om een mindfulness training te geven en van het een kwam het ander…

Het viel me op dat ik ervan geniet en nieuwe energie krijg om mensen te begeleiden in het proces van bewustwording en leven in het hier en nu. Zelf vind ik het bijzonder krachtig om dit te combineren met het schenken van aandacht aan het lichaam. Daarom dus mindful yoga. Dit bestaat uit mindfulness en verschillende soorten yoga en is iets wat je heel goed kunt combineren met elkaar! Op deze manier ga je luisteren naar dat wat je nodig hebt. De ene keer de aandacht aan het lichaam en beweging en de andere keer aandacht voor de geest en een meditatie.

Nu jaren later: meer ervaring en wijsheid rijker vallen alle puzzelstukjes op hun plaats en ben ik begonnen met Live in the Flow. Het staat voor: laat je meevoeren met de stroom en opmerken wat je allemaal tegen komt.

Ben je benieuwd naar Live in the Flow of spreekt het je aan? Misschien ben je benieuwd naar mindfulness, yoga of de combinatie. Of benieuwd naar dat wat ik voor jou kan betekenen? Je kunt me altijd bellen of mailen voor advies of voor het maken van een afspraak om kennis te maken.

Warme groet,

Anne

 

Mindfulness en Yoga certificaten

  • Mindfulness trainster VMBN Cat. 2
  • Power Yoga docent (Yang 1)
  • Vinyasa Yoga docent (Yang 2)
  • Yin Yoga 1 docent
  • Yin Yoga 2 docent (subtiele lichaam)
  • Yin / Yang Yoga docent