Mindfulness workshops

Kennismaking met mindfulness

Misschien ben je benieuwd naar mindfulness maar weet je nog niet precies wat het voor jou kan betekenen en of het bij jou past. Dan past deze workshop van 1.5 uur goed bij jou want daarmee krijg je antwoord op deze vraag. Deze workshop bestaat uit uitleg over mindfulness, een oefening in de groep en wordt afgesloten met een meditatie.

Deze workshop kost € 25,- (incl. 21 % BTW) maar wanneer je uiteindelijk weet dat mindfulness jouw ding is en je je inschrijft voor de groepscursus of individuele cursus dan is het helemaal gratis voor je!

Mindfulness moment in het … park of op het strand

Steeds meer leven we in een wereld van activiteit, indrukken, prikkels en geluiden. Hierbij zijn we in actie, naar buiten gericht en reagerend. Om meer bij jezelf te komen, is het fijn om met aandacht weer met beide benen in het hier en nu te komen.

Zoek je zo’n moment om even de balans terug te vinden? Dan past dit mindfulness moment goed bij jou! Nu het voorjaar is begonnen, vindt er om de week een mindful moment plaats in het …. Park op vrijdag van 10.00 tot 11.00 uur. Een keer in de maand vindt dit moment plaats op het strand in Katwijk aan Zee. Bij regenweer gaan deze momenten niet door.

Dit mindfulness moment kost € 7,50 per keer. Wanneer je vaker wilt komen dan is het mogelijk om gebruik te maken van een 10-rittenkaart voor € 60,-.

Denk je eraan om een kleed, handdoek, kussen en een warm vest mee te nemen?

 

Kennismaking met compassie

Ben je benieuwd naar een compassie training en wil je kijken of het bij jou past. Misschien twijfel je over een mindfulness en/of compassie cursus? Dan past deze workshop van 1.5 uur goed bij jou want daarmee krijg je antwoord op deze vraag. Deze workshop bestaat uit uitleg over compassie, een oefening in de groep en wordt afgesloten met een meditatie.

Deze workshop kost € 25,- (incl. 21 % BTW) maar wanneer je uiteindelijk weet dat compassie (en/of mindfulness) jouw ding is en je je inschrijft voor de groepscursus of individuele cursus dan is het helemaal gratis voor je!