Mindfulness – 4 weekse beginnerscursus

MINDFULNESS beginnerscursus    

Mindfulness is gericht aandacht geven in het hier en nu. Het is een prachtige manier om effectiever en gezonder te leven en te werken en telkens naar je essentie terug te keren. De werkzaamheid van mindfulness zit hem in het bewust schakelen tussen doen en zijn, tussen actie en reflectie.

Minder stress en meer genieten

Leef je je leven op de automatische piloot én heb je het gevoel dat je de controle dreigt te verliezen? Heb je last van spanning, stress, burn-out, slecht slapen of pijnklachten? Of wil je meer genieten van de alledaagse dingen? Dan is mindfulness wat voor jou!

Deze praktische en effectieve aandachttraining helpt je om anders om te gaan met dagelijkse stress en spanning, waardoor je meer balans in je dagelijks leven zult ervaren. Tijdens de training leer je om meer ‘erbij’ te zijn, waardoor je weer bewuste keuzes kunt maken, in plaats van automatisch te reageren. Dankzij mindfulness sta je zelfbewuster en vitaler in het leven. Je kunt je beter ontspannen, ervaart minder lichamelijke en psychische klachten en kunt meer genieten van de dagelijkse dingen. Ook op je werk! Je bent meer gefocust én creatiever. Je neemt meer de regie over je eigen leven.

Heb je al vaker nagedacht om iets met mindfulness te doen of ben je benieuwd wat het voor jou kan betekenen? Dan past deze mindfulness beginnerscursus goed bij jou! Het is een cursus van 4 sessies (75 minuten) waarbij je de basis van mindfulness leert kennen. Iedere les behandelt een ander thema en een vast onderdeel is mediteren en aandachtsoefening.

De kosten voor deze cursus bedragen € 110; maar ben je lid van Results! Yoga Leyhof dan betaal je slechts
€ 95.

De cursus in 2020 zal plaatsvinden van 19.45 tot 21.00 uur op vrijdag 8 mei , vrijdag 15 mei, vrijdag 29 mei en vrijdag 5 juni.