Mindful yoga

Mindful yoga is de combinatie van mindfulness en yoga. Waar de focus van mindfulness ligt op de ontwikkeling van de geest, richt de yoga zich op lichamelijke, mentale en spirituele ontwikkeling. Het grote verschil is dus de lichamelijke activiteit. Mindful yoga betekent dat je volledig bewust bent van het moment: in het hier en nu en met aandacht yoga doen.

Mindful yoga is heel divers en elke les kan weer anders zijn. Dit hangt af van het thema. De ene keer is dit een bewuste yoga les met aandacht naar het lichaam en de adem en de andere keer focust de les zich op een thema zoals spanning, stress maar ook tevreden en blij zijn met jezelf.

Wanneer jij op zoek bent naar de combinatie van mindfulness en yoga: een meditatie en beweging én dit gebaseerd op een thema dan past dit goed bij jou!

De tarieven voor een mindful yoga les zijn € 5,- voor een groepsles en € 7,5 voor een individuele les. Deze les zal inspelen op jouw situatie. Ben je fan van mindful yoga dan is er ook een 10-rittenkaart voor € 45,-.

Ben je benieuwd naar een proefles dan kun je je hier aanmelden.