Fotografie

Fotografie is een echte hobby van me en iets waar ik van straal! Wanneer ik fotografeer dan kijk ik vaak net op een andere manier. Zelf inspireert het me om niet op zoek te zijn maar… net op het juiste moment aanwezig te zijn en net op dat moment ook te klikken. Dit als een typisch kenmerk van mindfulness en Live in the Flow. Want volgens mij kom ik op die manier de meest bijzondere momenten tegen – en inderdaad… soms ook niet!

Mijn doel is hiermee om de verschillen en overeenkomsten in de wereld te visualiseren. Via beelden kan iets namelijk heel anders worden geïnterpreteerd dan via een tekst en dat is iets wat ik erg interessant vind! Dit overal in de wereld en met focus op de mens en de natuur.

Wanneer ik er zelf graag iets over vertel dan kunnen jullie dit terugvinden in een tekstartikel en anders laat ik het open en kunnen jullie het allemaal op jullie eigen manier visualiseren.

PS. Voor de mensen die het erg interessant vinden… personen die mij hierin inspireren zijn: Roland Barthes, Stuart Hall, Ferdinand de Saussure. Deze drie personen hebben mij geprikkeld tot research binnen de ZieZo Marokko tentoonstelling binnen het Tropenmuseum Junior in Amsterdam.

DSC08150
Titicacameer – Peru

 

Ieder mens heeft een verhaal…

 

 

… hierbij wat verschillende uitstralingen – Ecuador

… vanuit het Midden Oosten – Istanbul&Kuwait

 

(Visited 6 times, 1 visits today)