Expertise: chronische ziekte

De expertise van Anne gaat uit naar mensen met epilepsie of een andere chronische ziekte. Uit ervaring kan ze jou op een positieve en duidelijke manier helpen om hiermee om te gaan. Ze zal jou tools geven om jouw sterke eigenschappen en kracht te vinden en laat je zien om te genieten van de kleine dingen.

Vanwege haar epilepsie ervaring (benieuwd naar haar verhaal, dan kun je hier meer zien) weet ze precies hoe het voelt en wat de impact hiervan kan zijn op jouw leven. Dit geldt natuurlijk ook voor andere chronische ziekten. Dit kan ervoor zorgen dat jouw leven (en dierbare mensen om je heen) op z’n kop staat. Hoe fijn is het dan niet om tijdelijk begeleid te worden en daarna met een paar tools op jouw manier door te gaan met het leven.

Stel jezelf nu eens de vraag: waar zit mijn kracht in en waar straal ik van?

Anne zal ervoor zorgen dat je na een individuele begeleiding op deze manier verder gaat met het leven. Een van haar favoriete uitspraken is: Je bent geen epilepsie maar je hebt epilepsie!

Ben je benieuwd wat Anne voor jou kan betekenen, dan kun je hier een mail of app sturen en wanneer je hier op klikt dan kun je bellen.

Ben je benieuwd naar de informatie over een mindfulness cursus? Klik dan hier.