Epilepsie

Lieve jij, wat fijn dat je benieuwd bent naar wat ik voor jou kan doen. Misschien heb je zelf epilepsie of ken je iemand met epilepsie of misschien ben je werkzaam in de epilepsie wereld? Dan is dit het juiste adres! Ik heb zelf epilepsie en weet precies hoe het voelt, wat het betekent (gedachten en emoties van twijfel/angst/verdriet/en meer…) en hoe jouw leven kan veranderen of net wat anders is dan voor anderen. Heel fijn dat ik ook weet hoe hiermee om te gaan en met deze kracht, aandacht, liefde en een luisterend oor sta ik voor jullie allemaal gereed!

Ik ben Anne en toen ik 15 jaar oud was, heb ik epilepsie gekregen en stond mijn leven op zijn kop. Het was allemaal verwarrend, eng en het gaf me veel verdriet. Om hiermee om te gaan ben ik begonnen met mindfulness, acceptance and commitment therapy en yoga en leerde om aanwezig te zijn in het HIER en NU en vond langzaam weer de kracht in mezelf en mijn eigen lichaam. Nu denk je misschien dat dit iets voor anderen is en dat dit nooit haalbaar is voor jou… weet dan meteen dat ik jaren ervaring heb én dat het inderdaad niet altijd makkelijk is! Wanneer je dat realiseert en het accepteert dan creëer je ook ruimte. Waar je nu misschien meteen iets aan hebt is de volgende uitspraak: Je bent geen epilepsie, maar je hebt epilepsie. Dit zorgt er namelijk voor dat je jezelf loskoppelt van de epilepsie en dat jij een persoon bent die mag doen waar jij van geniet! Dus vind waar jouw kracht in zit, waar jij van straalt en wat jij nodig hebt om om te gaan met de epilepsie. Ook voor jou met een chronische ziekte: je bent hier op het juiste adres!
Wanneer je benieuwd bent naar mijn verhaal dan kun je hier op klikken.

Wat kan ik voor jou doen?

Met mijn ervaring op het gebied van epilepsie weet ik als de beste wat je nodig hebt om hiermee om te gaan. Naast epilepsie ben ik ook gespecialiseerd voor mensen met een chronische ziekte. Behalve een luisterend oor, kan ik advies geven en jou helpen om ervoor te zorgen dat je de kracht weer terug vindt in jezelf en jouw eigen lichaam. Ik ben namelijk een mindfulness trainster en yin/yang yoga docente wat bestaat uit dynamische en intense houdingen in flow en dit gecombineerd met rustige en ontspannende houdingen waarin je leert om je over te geven aan dat wat er is. Natuurlijk dat ik je help om hier balans in te vinden en pas ik dit aan aan jouw lichaam.

Ook voor mensen die een partner, familielid of een belangrijke persoon met epilepsie/chronische ziekte hebben, kan dit lastig zijn. Ook voor jullie ben ik er. Met een individuele mindfulness training of groepstraining kan ik jullie handvatten geven. Daarnaast kan het ook voor jullie handig zijn om een combinatie te maken van yoga en mindfulness.

Tenslotte ook voor de mensen die werkzaam zijn in de epilepsie wereld is het soms lastig om precies aan te voelen en te begrijpen wat cliënten bedoelen als je zelf geen epilepsie hebt. Daarnaast is de werkdruk enorm en is het soms lastig om hiermee om te gaan. Mindfulness kan jullie leren hoe hiermee om te gaan. Ik ben beschikbaar om ook hier een aangepaste training of workshop voor te geven.

Benieuwd naar meer informatie? Klik dan door!

Wanneer je een vraag hebt of meer wilt weten dan kun je altijd contact met me opnemen. Dit kan telefonisch: 06 34 12 82 15 of via de mail: anne.liveintheflow@gmail.com

 

Ook al zie je het niet… de zon schijnt altijd!