Doelgroepen

Voor wie?

Als mens en als mindfulness trainer en yoga docent ben ik voor iedereen geschikt: iedereen is welkom! Mindfulness is voor iedereen erg bruikbaar en leven in het NU creëert ruimte voor jezelf: de mogelijkheid om keuzes te maken.

Daarnaast maak ik graag gebruik van mijn eigen achtergrond op het gebied van gezondheid. Aangezien ik op jonge leeftijd epilepsie kreeg heb ik me gespecialiseerd op dit gebied: mensen met epilepsie en / of een chronische ziekte. Mindfulness (en yoga) kan jou helpen in het proces van acceptatie: door samen te onderzoeken wat je nodig hebt om hiermee om te gaan. Vergeet niet wat je allemaal wel kunt en waar jij van straalt. Weet dat je geen epilepsie bent maar: je hebt epilepsie!

Misschien heb je last hebt van de prikkels en drukte om je heen en / of tegen een burn-out hikt dan kan mindfulness (en yoga) iets voor jou betekenen.

Uiteindelijk bied ik ook mindfulness/yoga workshops en sessies aan voor bedrijven die gerelateerd zijn aan gezondheid. Denk hierbij aan een nascholingsdag voor epilepsie zorgverleners of een workshop voor medewerkers van de Universiteit Leiden.

Voor meer informatie: neem gewoon even contact met me op om te kijken of ik iets voor je kan betekenen.

dsc06940.jpg

(Visited 21 times, 1 visits today)