Doelgroepen

Voor wie?

dsc06940.jpg

Ik – Anne – als persoon en als mindfulness&yoga trainster ben voor iedereen geschikt en iedereen is welkom! Mindfulness is voor iedereen erg bruikbaar en leven in het NU creëert ruimte voor jezelf: de mogelijkheid om keuzes te maken.

Daarnaast maak ik graag gebruik van mijn eigen achtergrond op het gebied van gezondheid. Aangezien ik alweer 10 jaar epilepsie heb en al die jaren bezig ben met onder andere mindfulness is dat iets wat ik graag wil laten zien aan iedereen op het gebied van epilepsie. Weet dat je geen epilepsie bent maar: je hebt epilepsie! Verder heb ik me gespecialiseerd op het gebied van niet-zichtbare beperking of chronische ziekte. Tijdens een mindfulness training zal ik je erachter laten komen dat dát wat er is, dat is er en alleen jij bent dan ook degene om te onderzoeken wat je nodig hebt om ermee om te gaan.

Door mijn leeftijd én dat ik net ben afgestudeerd, sluit ik ook goed aan bij jongeren. Hierbij is de combinatie van mindfulness en yoga heel fijn.

Uiteindelijk bied ik ook mindfulness/yoga workshops en sessies aan voor bedrijven die gerelateerd zijn aan gezondheid – als voorbeeld Biotech Training Facility.

Voor meer informatie: neem gewoon even contact met me op om te kijken of ik iets voor je kan betekenen.