4-weekse mindful yoga cursus bij Results! Yoga Leyhof

Mindfulness en Yoga

Mindful yoga is een combinatie van yoga en mindfulness. Mindfulness wordt wel omschreven als aandachtig leven en zorgt – net als yoga – voor meer rust en harmonie in het dagelijkse leven. In de mindful yoga-lessen komen deze twee disciplines samen en richt een les zich op een meditatie en yoga gebaseerd op een speciaal thema.

Yoga is natuurlijk altijd ‘mindful’. Waar yoga zich richt op lichamelijke, mentale en spirituele ontwikkeling, focust mindfulness zich op de ontwikkeling van de geest. De mindful yoga-lessen beginnen en eindigen met een meditatie van een kwartier, waarin technieken uit mindfulness worden gebruikt. Elke les heeft een thema dat aansluit op thema’s uit de mindfulness, zoals spanning en stress maar ook tevreden en blij zijn met jezelf. In de cursus worden verschillende yogastijlen beoefend, zoals hatha, power en yin yoga.

Deze vierweekse training kost €110. Ben je lid van Studio Results! in de Leyhof, dan betaal je slechts €95.

Deze cursus zal plaatsvinden op vrijdag 22 november, vrijdag 29 november, vrijdag 13 december en vrijdag 20 december, van 19.45 uur tot 21.00 uur

Wil je je opgeven of ben je benieuwd naar meer informatie dan kun je altijd via de mail: anne@liveintheflow.nl  of telefonisch: 06 34 12 82 15 contact opnemen.