Mindfulness in het Leidse Hout of op het strand

Workshop wekelijks in het Leidse Hout én maandelijks op het strand in Katwijk aan Zee

Steeds meer leven we in een wereld van activiteit, indrukken, prikkels en geluiden. Hierbij zijn we in actie, naar buiten gericht en reagerend. Om meer bij jezelf te komen, is het fijn om met aandacht weer met beide benen in het hier en nu te komen.

Zoek je zo’n moment om even de balans terug te vinden; dan is een wekelijkse of een maandelijkse workshop misschien iets voor jou. Het is alweer voorjaar en de avonden zijn langer licht en daarom dat deze workshops worden aangeboden in de openlucht!

Leidse Hout

Deze workshop bestaat uit een meditatie; een geleide zitmeditatie, de ervaring van het buiten-zijn en daarna een loopmeditatie.

 • Elke derde vrijdagochtend van de maand: 11.00 tot 12.00 uur vanaf 19 mei
 • Elke eerste maandagavond van de maand: 20.00 tot 21.00 uur vanaf 1 meiDSC05428
 • Kosten: €8,- (contant of via de bank)
 • 10 minuten voordat we gaan beginnen, zal ik er zijn en dit dan bij de waterlelie/muziektent: in ieder geval een bijzondere locatie aan de vijver in het Leidse Hout
 • Neem voor jezelf een kleed of kussen mee en trek warme kleding aan!

Locatie:

Leidse Hout
Houtlaan 100
2334 CL Leiden

Geef je van te voren op via email of telefonisch. Via de agenda op de site houd ik je op de hoogte van veranderingen en nieuwe mogelijkheden.


Katwijk aan Zee

Elke derde zondag van de maand zal een workshop op het strand in Katwijk aan Zee worden aangeboden. Deze zal 1,5 uur duren en bestaat uit een geleide zitmeditatie, de ervaring van het buiten-zijn en daarna een loopmeditatie. Het kan zijn dat dat er aansluitend spontaan wordt besloten tot een strandwandeling of een drankje. Een andere tip is om deze zondag lekker op het strand te besteden.

 • Elke derde zondag van de maand: 12.00 tot 13.30 uur vanaf 21 mei
 • Kosten: €15,- (contant of via de bank)
 • 10 minuten voordat we gaan beginnen, zal ik er zijn en dit dan bij de ingang van het strandpaviljoen “Willy Zuid”
 • Neem voor jezelf een kleed of
  kussen mee en trek warme kleding aan!

20170119_113112-e1492100387842.jpgLocatie:

Strandpaviljoen “Willy Zuid”
Boulevard Zeezijde 51
2225 BB Katwijk aan Zee

 

Geef je van te voren op via email of telefonisch. Via de agenda op de site, houd ik je op de hoogte van veranderingen en nieuwe mogelijkheden.

Mocht een workshop vanwege weersomstandigheden niet doorgaan, dan laat ik dat via de site weten en ontvang je een berichtje per email. 

 

(Visited 3 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *